Kweekkast Compleet met LED


Deze compleet ingerichte kweekkast is klaar voor gebruik; stekker in het stopcontact en je kunt aan de slag.

Bij Productinformatie zijn de producten te vinden waarmee de Bonanza Mini kweekkast is ingericht, zoals beluchting, filter tec.

Deze mooie Bonanza Mini kweekkast is lichtdicht uitgevoerd met witte panelen.

Voor het belichtingsoppervlak van 61 * 61 cm hebben wij een aantal LED kweeklampen geselecteerd waaruit gekozen kan worden.

 

Compleet ingerichte Bonanza Mini kweekkast

Deze compleet ingerichte kweekkast is klaar voor gebruik; stekker in het stopcontact en je kunt aan de slag. Je hebt alleen nog potten, aarde en voeding nodig. Met de Bonanza kweekkast kweek je thuis veilig en zorgeloos jarenlang je planten en kruiden. Geschikt voor beginnende en professionele kweker.

De Bonanza kweekkast wordt geleverd met een eigen beluchtingssysteem, inclusief geurfilter. Voor het belichtingsoppervlak van 61 * 61 cm hebben wij een selectie LED kweeklampen samengesteld waaruit gekozen kan worden. 

De verlichting wordt automatisch in en uitgeschakeld door bijgeleverde tijdklok. Een ingebouwde 125mm ventilator met Prima Klima koolstoffilter voert de warmte af en zuivert de lucht van ongewenste geuren. Frisse lucht komt binnen via 2 G-tools lichtdichte luchtinlaten.

Aarde, steenwol of hydroponisch

Of je nu wilt kweken in potten met aarde, steenwolmatten of hydroponisch, met de Bonanza kweekkast kies je je eigen kweekwijze. Ben je wel eens langer van huis, heb je weinig tijd om planten water te geven of wil je gewoon graag werken met een hydrosysteem, schaf dan een automatisch irrigatiesysteem aan. In onze webshop vind je een bijpassend hydroponisch Grow & Flow systeem.

Veilig en degelijk

Alle materialen van de Bonanza zijn duurzaam en kwalitatief hoogwaardig. Het casco van de kast bestaat uit een onverwoestbare constructie van aluminium profielen, kunststof hoekstukken en 8 mm MDF panelen met een waterbestendige bodem. Alle elektrische componenten zijn gekeurd, gezekerd en vallen onder een jaar garantie. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd op veiligheid, duurzaamheid en productiviteit.

Past in ieder interieur

De kweekkast bouw je relatief snel op, zonder gereedschap.
De kast is niet alleen buitengewoon stijlvol, maar ook stil, in vol bedrijf produceert ze slechts 40dB. De kast heeft schuifdeuren, waardoor je geen extra ruimte nodig hebt als je de kast opent.

Unieke productcode (UPC)9001
ProducttypeKweekkasten
Prijs (excl. btw)€ 536,36
Prijs (incl. btw)€ 649,00
BTW hoog (21%)€ 112,64
Beschikbaarheid Beschikbaar
Tijdklok Brennenstuhl MT (excl. Sunfactor 90)
Download manual_bonanza_250.pdf
Verlichting Naar keuze uit selectie
Ventilatie Winflex 185m3 / Combiconnect met 2 slangenklemmen
Model Bonanza Mini
Merk G-Tools
Klimaatmeter Garden HighPro Basic
Inhoud Los meegeleverd
Google Shopping Ja
Geurfilter 125mm Prima Klima ECO
Garantie 1 jaar
Conditie Nieuw
Afmetingen 176*61*61 cm
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.

Aanbevolen producten