Bonanza


Bent u op zoek naar een mooie kweekkast welke goed past bij uw interieur? Dan is de stijlvolle Bonanza kweekkast van G-Tools wellicht wat u zoekt!

Indien je zelf kweekspullen hebt, of omdat je een eigen idee hebt over hoe de ideale kweekkast er uit ziet, met LED, CMH of natriumlamp?

Deze lege Bonanza kweekkast is geheel naar wens in te delen.

De nieuwe Bonanza kweekkast is voorzien van hoogwaardige sandwich panelen in een neutrale witte kleur.

 

Bonanza (leeg)

Wil je zelf een hobby kweekkast maken? Omdat je zelf kweekspullen hebt? Of omdat je een eigen idee hebt over hoe de ideale kweekkast er uit ziet, met LED, CMH of natriumlamp, kies dan een van onze Bonanza kweekkasten. Wij verkopen alle Bonanza kweekkasten ook ‘leeg’ zodat je deze naar eigen inzicht in kunt richten.

Past in ieder interieur

De kast past in ieder interieur, zodat je ieder ongebruikt plekje in huis kan gebruiken om je eigen planten te kweken. Ga je zelf een hobby kweekkast maken en heb je advies nodig hebben over de aanschaf van verlichting-, beluchting- of bewateringssysteem? Stuur ons dan een email en we helpen je graag verder. Deze hobby kweekkast, met z’n oppervlak van 1 m², is ideaal voor gebruik met verlichtingssystemen tot maximaal 600 Watt. 

Eenvoudige hobby kweekkast

De Bonanza hobby kweekkast wordt geleverd met een ingenieus lucht inlaatsysteem. Dit systeem laat lucht naar binnen maar licht niet naar buiten. De G-tools luchtinlaten ademen hun lucht in via de onderste ‘achterplaat’ van de kast. Voor de bevestiging van koolstoffilter, reflector, etc. worden aluminium profielen meegeleverd, die eenvoudig aan het plafond bevestigd kunnen worden.

In het plafond is een rond gat (diameter 125mm) met luchtrooster gemonteerd. Daar bevestig je de luchtafzuiger. Voor het kweken van grotere planten zijn voor deze hobby kasten speciale hoogte uitbreidingsset (XL set) te verkrijgen. De kast wordt geleverd met een eenvoudige handleiding waardoor deze relatief snel is op te bouwen.

Veilig

Ook als je je eigen hobby kweekkast gaat maken, wil je een veilige kast. Onze lege kweekkasten zijn van hetzelfde materiaal gemaakt als de compleet ingerichte modellen. In onze kasten zijn geen brandbare materialen verwerkt. De Sanwichpanelen hebben zelfs een brandvertragende werking. Ook bevatten de kasten geen toxische stoffen die bij hogere temperaturen vrij kunnen komen.

Levering

De Bonanza kast wordt geleverd op een minipallet. Voor het afleveren wordt voordien een afleverafspraak gepland. Geef daarom een mobiel telefoonnummer door bij je bestelling. De levertijd bedraagt circa 4 tot 7 dagen. 

Unieke productcode (UPC)5402
ProducttypeKweekkasten
Prijs (excl. btw)€ 528,10
Prijs (incl. btw)€ 639,00
BTW hoog (21%)€ 110,90
Beschikbaarheid Beschikbaar
Download g-tools_bonanza_600_4KGfqys.pdf
Google Shopping Nee
Model Bonanza 1 m2
Merk G-Tools
Inhoud N.v.t.
Garantie 1 jaar
Conditie Nieuw
Afmetingen 176*118*78 cm
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.

Aanbevolen producten