Aanbieding Kweekkast Bonanza


Aanbieding KweekkastBonanza 1 m2 compleet met LED; opbouwen doe je binnen een uur en dan de stekker in het stopcontact en je kunt aan de slag. Je hebt alleen nog potten, aarde en voeding nodig.

Deze 1 m2 grote kweekkast is uitgevoerd met brandwerende geïsoleerde Sandwich panelen in een neutrale witte kleur en een waterbestendige bodem.

Voor het belichtingsoppervlak van 118x78 cm hebben wij een selectie LED kweeklampen samengesteld waaruit gekozen kan worden.

Een kweekbril, clipfan(s) en/of LED starterspakket is optioneel te bestellen. 
(voor aanvinken van meerdere opties, gebruik Ctrl toets van toetsenbord)

Aanbieding Bonanza kweekkast met LED

Deze compleet ingerichte kweekkast is klaar voor gebruik; opbouwen doe je binnen een uur en dan de stekker in het stopcontact en je kunt aan de slag. Je hebt alleen nog potten, aarde en voeding nodig. Met de Bonanza kweekkast kweek je thuis veilig en zorgeloos jarenlang je planten en kruiden. Geschikt voor de beginnende en professionele kweker.

De Bonanza kweekkast wordt geleverd met ventilatiesysteem, inclusief geurfilter. Voor het belichtingsoppervlak van 118x78 cm hebben wij een selectie LED kweeklampen samengesteld waaruit gekozen kan worden. 

De verlichting wordt automatisch in en uitgeschakeld door een tijdklok. Een  Profan 280 m3/h ventilator met 2-standen voorzien van Can koolstoffilter voert de warmte af en zuivert de lucht van ongewenste geuren. Frisse lucht komt binnen via 6 stuks G-tools lichtdichte luchtinlaten.

Aarde, steenwol of hydroponisch

Of je nu wilt kweken in potten met aarde, steenwolmatten of hydroponisch, met de Bonanza kweekkast kies je je eigen kweekwijze. Ben je wel eens langer van huis, heb je weinig tijd om planten water te geven of wil je gewoon graag werken met een hydrosysteem, schaf dan een automatisch irrigatiesysteem aan. In onze webshop vind je een bijpassend aeroponics Flow & Grow systeem.

Veilig en degelijk

Alle materialen van de Bonanza zijn duurzaam en kwalitatief hoogwaardig. Het casco van de kast bestaat uit een onverwoestbare constructie van aluminium profielen, kunststof hoekstukken, lichtdichte brandwerende en isolerende PVC/SPS/PVC Sandwich panelen en een waterbestendige bodem. Alle elektrische componenten zijn gekeurd, gezekerd en vallen onder een jaar garantie. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd op veiligheid, duurzaamheid en productiviteit.

Past in ieder interieur

De kweekkast bouw je relatief snel op, zonder gereedschap.
De kast is niet alleen mooi om te zien, maar ook stil, in vol bedrijf produceert ze slechts 40dB. De kast heeft schuifdeuren, waardoor je geen extra ruimte nodig hebt als je de kast opent.

Levering

De Bonanza kast wordt geleverd op een minipallet. Voor het afleveren wordt voordien een afleverafspraak gepland. Geef daarom een mobiel telefoonnummer door bij je bestelling. De levertijd bedraagt circa 4 tot 7 dagen. 

Unieke productcode (UPC)9000
ProducttypeKweekkasten
Prijs (excl. btw)€ 908,26
Prijs (incl. btw)€ 1.099,00
BTW hoog (21%)€ 190,74
Beschikbaarheid Beschikbaar
Oorspronkelijke prijs 1279,0
Gewicht Kweekkast 45 Kg | inhoud n.t.b.
Garantie 2 jaar*
Download g-tools_bonanza_600.pdf
Ventilatie GH Profan 280m3/h 2-standen & Combiconnect met 3 slangklemmen
Tijdklok Brennenstuhl MT
Verlichting Naar keuze uit selectie
Model Bonanza 1 m2
Merk G-Tools
Klimaatmeter Garden HighPro Basic
Inhoud Los meegeleverd
Google Shopping Ja
Geurfilter Can Lite 300 | 125mm flens
Conditie Nieuw
Afmetingen 176*118*78 cm
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.

Aanbevolen producten