Aanbieding Kweekkast Bonanza


Aanbieding KweekkastBonanza 1 m2 compleet met LED; opbouwen doe je binnen een uur en dan de stekker in het stopcontact en je kunt aan de slag. Je hebt alleen nog potten, aarde en voeding nodig.

Deze 1 m2 grote kweekkast is uitgevoerd met brandwerende geïsoleerde Sandwich panelen, Silent fan & filter en Wifi Smartbox.

Voor het belichtingsoppervlak van 118x78 cm hebben wij een selectie LED kweeklampen samengesteld waaruit gekozen kan worden. De geselecteerde lampen zijn standaard uitgerust met een dimmer.

Clipfan(s), ProHangers, LED starterspakket, e.d. is optioneel te bestellen.
(voor aanvinken van meerdere opties, gebruik Ctrl toets van toetsenbord)

Aanbieding Bonanza kweekkast met LED

Deze compleet ingerichte kweekkast is klaar voor gebruik; opbouwen doe je binnen een uur en dan de stekker in het stopcontact en je kunt aan de slag. Je hebt alleen nog potten, aarde en voeding nodig. Met de Bonanza kweekkast kweek je thuis veilig en zorgeloos jarenlang je planten en kruiden. Geschikt voor de beginnende en professionele kweker.

De Bonanza kweekkast wordt geleverd met zeer stil Silent ventilatiesysteem, inclusief geurfilter. Voor het belichtingsoppervlak van 118x78 cm hebben wij een selectie LED kweeklampen samengesteld waaruit gekozen kan worden. De verlichting wordt automatisch in en uitgeschakeld door de G-Tools Wifi Smartbox.

Fan & filter + geluiddemper

Een krachtige 400 m3/h ventilator met 2-standen voorzien van geluiddemper met koolstoffilter voert de warmte af en zuivert de lucht van ongewenste geuren. Frisse lucht komt binnen via 6 stuks G-tools lichtdichte luchtinlaten. De geluiddemper zorgt ervoor dat het geluid van de uitgaande luchtstroom tot een minimum wordt beperkt; 45dB met gesloten deuren op 1 meter afstand.

Wifi Smartbox

Aan het plafond van de Bonanza 1m2 kweekkast is een Wifi Smartbox gemonteerd. Deze verdeelkast heeft vier stopcontacten voor de elektrische apparatuur in de kweekkast. Twee van deze contacten hebben continue spanning waarvan er één wordt gebruikt voor de luchtafzuiger.

De andere twee contacten zijn via een gratis te downloaden app te programmeren en kunnen worden gebruikt om de verlichting en een eventueel bewateringssysteem aan te sturen. Wanneer de app is geïnstalleerd op je smartphone kun je overal ter wereld de tijden instellen waarop de lamp en pomp in- en uitschakelen.

Mocht je geen WIFI signaal hebben op de plek waar de kast komt te staan dan kun je deze twee contacten handmatig permanent inschakelen en een analoge tijdklok gebruiken.

LED kweeklamp naar keuze

Om een oppervlak van 0,92 m2 (118x78) optimaal te belichten, dus met maximale opbrengst, is een LED kweeklamp met een stroomverbruik van circa 280 - 320 Watt nodig. Daarnaast moet de kweeklamp het licht goed verdelen over het oppervlak van 118x78 cm. Het verlichtingsarmatuur dient dus een rechthoekige vorm te hebben, net als de Bonanza kweekkast. Onderstaande (dimbare) LED kweeklampen presteren daarom optimaal in deze Bonanza kweekkast:

✔ 240W Samsung Quantum | afmeting   60 * 32 cm | stroomverbruik 240 Watt
✔ 320W Samsung Quantum | afmeting   80 * 32 cm | stroomverbruik 320 Watt
✔ 420 Spider                            | afmeting 110 * 60 cm | stroomverbruik 350 Watt
✔ 420 LED System, 2-pack     | afmeting   85 * 30 cm | stroomverbruik 300 Watt
✔ ScrogMaster 800                 | afmeting   80 * 70 cm | stroomverbruik 330 Watt

PWM LED Controller [optioneel]

De Samsung Quantum, 420 Spider en ScrogMaster 800 lampen kunnen worden bediend met een PWM LED Controller. De LED Controller heeft een timerfunctie, kan 0 - 100% dimmen en er kunnen lichtschema's worden voorgeprogrammeerd.
Daarnaast wordt een afstandbediening meegeleverd. Hiermee zijn genoemde functies uit te voeren en is de lamp dus op afstand te bedienen. 

Veilig en degelijk

Alle materialen van de Bonanza zijn duurzaam en kwalitatief hoogwaardig. Het casco van de kast bestaat uit een onverwoestbare constructie van aluminium profielen, kunststof hoekstukken, lichtdichte brandwerende en isolerende PVC/SPS/PVC Sandwich panelen en een waterbestendige bodem. Alle elektrische componenten zijn gekeurd, gezekerd en vallen onder een jaar garantie. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd op veiligheid, duurzaamheid en productiviteit.

Past in ieder interieur

De kweekkast bouw je relatief snel op, zonder gereedschap.
De kast is niet alleen mooi om te zien, maar ook behoorlijk stil, in vol bedrijf produceert ze slechts 45dB. De kast heeft schuifdeuren, waardoor je geen extra ruimte nodig hebt als je de kast opent.

Aarde, steenwol of hydroponisch

Of je nu wilt kweken in potten met aarde, steenwolmatten of hydroponisch, met de Bonanza kweekkast kies je je eigen kweekwijze. Ben je wel eens langer van huis, heb je weinig tijd om planten water te geven of wil je gewoon graag werken met een hydrosysteem, schaf dan een automatisch irrigatiesysteem aan. In onze webshop vind je een bijpassend aeroponics Flow & Grow systeem.

Levering

De Bonanza kast wordt geleverd op een minipallet. Voor het afleveren wordt voordien een afleverafspraak gepland. Geef daarom een mobiel telefoonnummer door bij je bestelling. De levertijd bedraagt circa 4 tot 7 dagen. 

Unieke productcode (UPC)9000
ProducttypeKweekkasten
Prijs (excl. btw)€ 1.032,23
Prijs (incl. btw)€ 1.249,00
BTW hoog (21%)€ 216,77
Beschikbaarheid Beschikbaar
Geurfilter Prima Klima K2601, 360m3
Inhoud Inbegrepen
Afmetingen 176*118*78 cm
Conditie Nieuw
Google Shopping Ja
Merk G-Tools
Verlichting Naar keuze uit selectie
Model Bonanza 1 m2
Tijdklok G-Tools Wifi Smartbox
Ventilatie G-tools 125 2 standen fan- 230/400M3, incl. akoestisch geïsoleerde demper
Garantie 2 jaar*
Gewicht Kweekkast 45 Kg | inhoud n.t.b.
Download Manual_Gkit_Bonanza1m2_NLENGDE.pdf
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.

Aanbevolen producten