8W LED Strip


De 8 Watt LED Strip van Hortilight is een energiezuinige lichtbron voor het belichten van kan groeiende, bloeiende en/of vruchtdragende eetbare planten die weinig licht behoeven, als minigroenten en pepers.

Met zijn slanke vormgeving is deze 50cm lange LED Strip toe te passen in elke kweekunit of eenvoudig te monteren in een kweekmeubel.

De LED Strips dienen te worden aangesloten op een LED Driver (optioneel) en kunnen onderling worden doorgelust tot het maximale vermogen van de LED Driver.

Een 45W LED Driver kan vijf stuks 8W LED Strips aansturen, een 80W LED Driver tien stuks (2 x 5).

  • Passief gekoeld
  • Waterdicht

Hortilight HL8LS

De 8 Watt LED Strip van Hortilight is een zuinige en compacte lichtbron voor het belichten van bloeiende en/of vruchtdragende eetbare planten die weinig licht behoeven, als minigroenten en pepers. De LED Strip wordt bovendien nauwelijks warm waardoor deze tot dicht op het gewas kan worden geplaatst. De LED Strips zijn waterdicht zodat deze ook kunnen worden toegepast wanneer in lagen wordt gekweekt, of wanneer planten worden besproeid.

LED Strip & LED Driver

De Hortilight LED strips worden geleverd exclusief een benodigde transformator; de LED Driver. De LED Strips zijn aan aan beide zijden voorzien van een kort snoer met een connector. Met deze connector kan de LED Strip worden verbonden aan de LED Driver of aan een andere LED Strip.

Middels een Daisy Chain kunnen meerdere LED Strips op één LED Driver worden aangesloten. Hierbij dient rekening te worden gehouden dat het totale Wattage van de doorgeluste LED Strips tezamen het vermogen van de LED Driver niet dient te overstijgen. 

Ophangsysteem

Met de bijgeleverde bevestigingsmiddelen, bestaande uit 2 beugeltjes en 4 schroeven, kan de LED Strip worden opgehangen.

Unieke productcode (UPC)1030
ProducttypeLED Kweeklampen
Prijs (excl. btw)€ 26,86
Prijs (incl. btw)€ 32,50
BTW hoog (21%)€ 5,64
Beschikbaarheid Op voorraad (981 beschikbaar)
Google Shopping Ja
Vermogen 15,0
Model HL8LS
Koeling Passief gekoeld
Toepassing Groei & Bloei, Bloei
Timer Nee
Stroomverbruik 8 Watt
Optische lens n.v.t.
Belichtbaar oppervlak 0.10 > 0.30 m2
Merk Hortilight
Levensduur Langer dan 3 jaar
LED diode 0.5W - 120° stalingshoek
Hoogte boven het gewas 0.05 > 0.30 cm
Gewicht 0.25 Kg
Garantie 2 jaar*
EAN 7436957541564
Conditie Nieuw
Bijzonderheden Passief gekoeld, Waterdicht
App control Nee
Afstandsbediening Nee
Afmetingen 500*16*9mm
Aantal LEDS 30 stuks
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.

Aanbevolen producten