600W HPS Reflector (400V)


HPS Reflector lampen zijn aan de binnenzijde van het glas voorzien van een reflecterende zilvercoating. Hierdoor neemt de reflectie NIET af gedurende de levensduur van de lamp, waardoor een maximale licht "output" gegarandeerd blijft. 

Door toepassing van de interne reflector wordt maar liefst een lichtreflectie van 96% gerealiseerd! Standaard HPS lampen die zijn voorzien van een aluminium reflectorkap hebben een lichtreflectie van circa 74%.

Een 600W HPS Reflector lamp heeft een 30% hogere lichtreflectie dan standaard 600W HPS lampen en dat zal gedurende de levensduur alleen maar hoger worden omdat de interne reflector NIET in lichtreflectie afneemt en een standaard alumium refectorkap wel.

 

600W HPS Reflector (400V)

De Agro Ecolum HPS Reflector lampen zijn aan de binnenzijde van het glas deels voorzien van een reflecterende zilvercoating, waardoor een lichtreflectie van 96% wordt gerealiseerd. Doordat de zilver coating aan de binnenzijde van het glas is aangebracht, kan deze niet corroderen (vanwege het vacuüm in het glas). Hierdoor neemt de reflectie NIET af gedurende de levensduur van de lamp, waardoor een maximale licht "output" gegarandeerd blijft. 

Een externe reflector is niet nodig; hierdoor hebben de Agro Ecolum Reflector lampen een minimale schaduw-werking van het zonlicht op de planten! 

Om er voor te zorgen dat het gereflecteerde licht altijd naar de planten is gericht, zijn de Ecolum reflector lampen voorzien van een gepatenteerde draaibare fitting. Hiermee kan de lamp, nadat deze in een standaard E40 fittinghouder is aangebracht, nog worden gedraaid om de lichtrichting af te stellen.

Unieke productcode (UPC)1145
ProducttypeHPS Kweeklampen
Prijs (excl. btw)€ 49,50
Prijs (incl. btw)€ 59,90
BTW hoog (21%)€ 10,40
Beschikbaarheid Op voorraad (1 beschikbaar)
Conditie Nieuw
Fitting E40
Garantie 3 maanden *
Google Shopping Ja
Merk Agro Ecolum
Reflector Interne Reflector
Vermogen 600,0
Voltage 400 Volt
Voorschakelapparaat Niet inbegrepen
Toepassing Groei & Bloei, Bloei
Model AE600HPSR-400
EAN 7436957543575
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.