600W HPS Reflector (2 stuks) (400V)


Genoemde prijs is voor 2 stuks (= minimale afname)
De Agro Ecolum HPS Reflector lampen zijn aan de binnenzijde van het glas deels voorzien van een reflecterende zilvercoating, waardoor een lichtreflectie van 96% wordt gerealiseerd.

600W Agro Ecolum Reflector (400V)

De Agro Ecolum HPS Reflector lampen zijn aan de binnenzijde van het glas deels voorzien van een reflecterende zilvercoating, waardoor een lichtreflectie van 96% wordt gerealiseerd. Doordat de zilver coating aan de binnenzijde van het glas is aangebracht, kan deze niet corroderen (vanwege het vacuüm in het glas). Hierdoor neemt de reflectie NIET af gedurende de levensduur van de lamp, waardoor een maximale licht "output" gegarandeerd blijft. 

Een externe reflector is niet nodig; hierdoor hebben de Agro Ecolum Reflector lampen een minimale schaduw-werking van het zonlicht op de planten! 

Om er voor te zorgen dat het gereflecteerde licht altijd naar de planten is gericht, zijn de Ecolum reflector lampen voorzien van een gepatenteerde draaibare fitting. Hiermee kan de lamp, nadat deze in een standaard E40 fittinghouder is aangebracht, nog worden gedraaid om de lichtrichting af te stellen.

Unieke productcode (UPC)1145
ProducttypeHPS Kweeklampen
Prijs (excl. btw)€ 99,09
Prijs (incl. btw)€ 119,90
BTW hoog (21%)€ 20,81
Beschikbaarheid Op voorraad (12 beschikbaar)
Voorschakelapparaat Niet inbegrepen
Voltage 400 Volt
Vermogen 600,0
Oorspronkelijke prijs 139,8
Toepassing Bloei, Groei & Bloei
Reflector Interne Reflector
Merk Agro Ecolum
Google Shopping Ja
Garantie 3 maanden *
Fitting E40
Conditie Nieuw
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.