600W HPS Reflector


HPS Reflector lampen zijn aan de binnenzijde van het glas voorzien van een reflecterende zilvercoating. Hierdoor neemt de reflectie NIET af gedurende de levensduur van de lamp, waardoor een maximale licht "output" gegarandeerd blijft. 

Door toepassing van de interne reflector wordt maar liefst een lichtreflectie van 96% gerealiseerd! Standaard HPS lampen die zijn voorzien van een aluminium reflectorkap hebben een lichtreflectie van circa 74%.

Een 600W HPS Reflector lamp heeft een 30% hogere lichtreflectie dan standaard 600W HPS lampen en dat zal gedurende de levensduur alleen maar hoger worden omdat de interne reflector NIET in lichtreflectie afneemt en een standaard alumium refectorkap wel.

 

600W HPS Reflector lamp

De Agro Ecolum HPS Reflector lampen zijn aan de binnenzijde van het glas deels voorzien van een reflecterende zilvercoating, waardoor een lichtreflectie van 96% wordt gerealiseerd. Doordat de zilver coating aan de binnenzijde van het glas is aangebracht, kan deze niet corroderen (vanwege het vacuüm in het glas). Hierdoor neemt de reflectie NIET af gedurende de levensduur van de lamp, waardoor een maximale licht "output" gegarandeerd blijft. 

Een externe reflector is niet nodig; hierdoor hebben de Agro Ecolum Reflector lampen een minimale schaduw-werking van het zonlicht op de planten! 

Om er voor te zorgen dat het gereflecteerde licht altijd naar de planten is gericht, zijn de Ecolum reflector lampen voorzien van een gepatenteerde draaibare fitting. Hiermee kan de lamp, nadat deze in een standaard E40 fittinghouder is aangebracht, nog worden gedraaid om de lichtrichting af te stellen.

Unieke productcode (UPC)1141
ProducttypeHPS Kweeklampen
Prijs (excl. btw)€ 49,50
Prijs (incl. btw)€ 59,90
BTW hoog (21%)€ 10,40
Beschikbaarheid Op voorraad (16 beschikbaar)
Voorschakelapparaat niet meegeleverd
Voltage 230V
Vermogen 600,0
Verlichting ~ 2000K
Oorspronkelijke prijs 67,9
Model EA600B
Toepassing Groei & Bloei, Bloei
Reflector Interne reflector
Belichtbaar oppervlak 1.20 m2
Merk Agro Ecolum
Levensduur Langer dan 1 jaar
Hoogte boven het gewas > 60 cm
Google Shopping Ja
Garantie 1 jaar*
Fitting E40 - draai-/fixeerbaar
EAN 7436957543568
Conditie Nieuw
Afmetingen Ø 13 * 32 cm
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.

Aanbevolen producten