Welkom bij Kweekotheek

×

Prijs:
Definitieve Prijs:
Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.
Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.

540W Spectrabox Pro 5

540W Spectrabox Pro 5

Meer afbeeldingen

  • 540W Spectrabox Pro 5
  • SB540Pro-5
540W Spectrabox Pro 5
€ 549,90
Stel een vraag

De 540W Spectrabox Pro 5 is voorzien van Ceramic 3W & 6W High Power LED's. Dual-beam lenzen zorgen voor zowel een goede lichtspreiding als een krachtige dieptestraling, optimaal voor het belichten in kweektenten en kweekkasten.


Met een duurzaam aluminium frame en krasvaste hamerslag covers voelt de 540W Spectrabox Pro 5 robust en degelijk aan. Natuurlijk uitgevoerd in de gele huiskleur waaraan de Spectrabox al sinds jaar en dag te herkennen is.

Beschrijving

Details

540W Spectrabox Pro 5

De Spectrabox Professional serie van Led Flower Growlights (LFG) is een energiezuinig, duurzaam en brandveilig alternatief voor de binnenteelt. 
De 540W Spectrabox Pro 5 voorzien van een Flower Booster schakelaar, welke handmatig kan worden omgezet wanneer wordt overgegaan naar de bloeifase. Deze simpele bediening en de plug & play installatie maakt het werken met de Spectrabox Pro 5 zeer eenvoudig.

Ceramic LED's

De nieuwe Spectrabox Pro 5 is uitgerust met Ceramic high-power leds. Ceramic leds geven meer licht per Watt stroomverbruik en geleiden de warmte beter, zodat de lichtopbrengst veel stabieler blijft gedurende de levensduur. 

Dual-beam lenzen

De Spectrabox Pro 5 is uitgerust met Dual-beam lenzen. De lenzen zijn elk voorzien van 3W of 6W high-power leds, waardoor een optimale lichtspreiding & lichtpenetratie wordt gerealiseerd. Tevens kan met de Dual-beam lenzen tot vlak boven het gewas worden belicht terwijl de planten het volledige lichtspectrum ontvangen, ideaal voor het belichten in kweektenten. 

Het grote voordeel van vlak boven het gewas kunnen belichten is de enorme toename van de lichtkracht. De lichtintensiteit neemt namelijk kwadratisch toe met de afstand, dus wanneer de afstand wordt verkleint van 30cm naar 15cm, krijgen planten viermaal zoveel licht! Bij veel LED kweeklampen dient de afstand tussen lamp en gewas minimaal 25 cm te zijn voordat alle lichtkleuren van de afzonderlijke leds mixen en er dus een volledig lichtspectrum is.

Aluminium behuizing

Met een duurzaam aluminium frame en krasvaste hamerslag covers voelt de 540W Spectrabox Pro 5 robuust en degelijk aan. En natuurlijk is de Spectrabox uitgevoerd in de gele huiskleur waaraan deze al sinds jaar en dag te herkennen is.

Extra informatie

Extra informatie

EAN 7436957540529
Staat Nieuw
Toepassing Groei & Bloei, Bloei, Groei
Merk Led Flower Growlights
Vermogen 540Watt
Model SB540Pro-5
Aantal LEDS 180 stuks
LED diode Ceramic 3W & 6W
Optische lens Dual-beam
Hoogte boven het gewas 0.05 > 2.25 m1 (afhankelijk van lichtbehoefte)
Belichtbaar oppervlak 1.00 > 24.00 m2 (afhankelijk van lichtbehoefte)
Stroomverbruik ~ 348 Watt
Afmetingen 540*370*70mm
Gewicht 6.1 Kg
Koeling Actief gekoeld
Aantal ventilatoren 6 fans
Levensduur Langer dan 3 jaar
Garantie 2 jaar
Beoordelen
Vragen over dit product

Productvragen

Er zijn (nog) geen vragen over dit product bij ons bekend
Downloads
View File Manual 540W Spectrabox Pro 5 Grootte: (692.45 KB)

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten