400W Spectrabox Gold


De nieuwe 400W Spectrabox Gold is een regelrecht powerhouse! De Spectrabox Gold 4S is voorzien van 3W OSRAM leds en krachtige 5W Hybrid COB leds gecombineerd met high-beam lenzen, waarmee een zeer krachtige dieptestraling wordt gerealiseerd. Hierdoor worden de onderste toppen optimaal belicht, ook bij langere gewassen!

De Spectrabox Gold is uitgevoerd met Yield & Growth Spectrum Controllers. Met deze twee regelaars kunnen het groeideel en het bloeideel van het lichtspectrum traploos worden ingesteld.

  • Dimbaar
  • Spectrum Control

400W Spectrabox Gold 4S

De Spectrabox Gold serie van Led Flower Growlights (LFG) is een energiezuinig, duurzaam en brandveilig alternatief voor de binnenteelt. 
Door toepassing van 3W OSRAM leds en zeer krachtige 5W COB leds gecombineerd met high-beam lenzen is de nieuwe Spectrabox Gold een regelrecht powerhouse! De unieke 5W Hybrid COB leds geven een compleet PAR 400-730nm plantenspectrum, gelijkend aan dat van zonlicht. De toegepaste 3W OSRAM leds zijn als beste getest qua lichtopbrengst per Watt, met de laagste terugloop in lichtopbrengst gedurende de gebruikstijd.

Spectrum Controllers

De Spectrabox Gold is uitgevoerd met Yield & Growth Spectrum Controllers. Met deze twee regelaars kunnen het groeideel en het bloeideel van het lichtspectrum apart van elkaar, traploos worden ingesteld. Hiermee is het onder andere mogelijk om de seizoenen na te bootsen en geleidelijk over te gaan van een meer blauw voorjaarslicht naar een roder najaarslicht. De volle zomerzon wordt gesimuleerd door de Growth & Yield Controllers vol aan te zetten. Door de jaargetijden gedurende de gehele plantencyclus na te bootsen zullen planten zich zeer natuurgetrouw ontwikkelen en een zowel kwalitatief als kwantitatief goede opbrengst genereren.

High-beam lenzen

Door toepassing van High-beam lenzen gecombineerd met 3W OSRAM en 5W COB leds heeft de Spectrabox Gold een zeer krachtige dieptestraling. Hierdoor worden de onderste toppen optimaal belicht, ook bij langere gewassen!

Silent fans

De leds worden actief gekoeld met zeer stille Ultra Silent fans, waardoor de Spectrabox Gold tot de stilste in zijn klasse behoort. Alleen passief gekoelde LED kweeklampen zijn stiller, daar deze helemaal geen geluid produceren.

Aluminium behuizing

Met een duurzaam aluminium frame en krasvaste hamerslag covers voelt de Spectrabox Gold robuust en degelijk aan. En natuurlijk is de Spectrabox uitgevoerd in de gele huiskleur waaraan deze al sinds jaar en dag te herkennen is.

Unieke productcode (UPC)1014
ProducttypeLED Kweeklampen
Prijs (excl. btw)€ 362,81
Prijs (incl. btw)€ 439,00
BTW hoog (21%)€ 76,19
Beschikbaarheid Op voorraad (8 beschikbaar)
Toepassing Moederplant, Groei, Bloei, Groei & Bloei, Vegetatief
Download sb400ged-4s_2.pdf
Vermogen 396,0
Model SB400GED-4S
Koeling Actief gekoeld
Timer Nee
Stroomverbruik 205 Watt
Optische lens high-beam
Belichtbaar oppervlak 0.50 > 1.00 m2
Merk Led Flower Growlights
Levensduur Langer dan 5 jaar
LED diode 3W Osram, 5W Hybrid COB
Aantal ventilatoren 3 fans
Hoogte boven het gewas 0.20 > 0.50 m1
Google Shopping Ja
Gewicht 5 Kg
Garantie 2 jaar*
Bijzonderheden Dimbaar, Spectrum Control
App control Nee
Afstandsbediening Nee
Afmetingen 540 * 230 * 70 mm
Aantal LEDS 108 stuks
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.

Aanbevolen producten