300W Spectrabox BB


De Spectrabox BB is voorzien van hoogwaardige onderdelen, zoals Horticulture LEDs van Samsung en MeanWell LED drivers. Hierdoor is de Spectrabox BB geheel waterdicht en 100% geluidloos. Top kwaliteit voor een betaalbare prijs!

Eigenschappen 300W Spectrabox BB:

✔ 100% stil
✔ IP66 waterproof
✔ Dimbaar van 10 - 100%
✔ Samsung LEDs 2,8 µmol/J | 165 Watt stroomverbruik

  • Dimbaar
  • Passief gekoeld
  • Waterdicht

Spectrabox BB | 300W LED kweeklamp

De Spectrabox BB serie van Led Flower Growlights (LFG) is een energiezuinig, duurzaam en brandveilig belichtingssysteem voor de binnenteelt.

High-power LEDs

De Spectrabox BB is uitgerust met Samsung high-power LEDs met een efficiëntie van 2,8 μmol/JDoor toepassing van een gerenomeerde MeanWell LED Driver en high-beam lenzen behoort de Spectrabox BB tot de krachtigste in zijn klasse.

High-beam lenzen

De Spectrabox BB is uitgerust met high-beam lenzen met een zeer krachtige dieptestraling. Hierdoor worden ook de onderste buds optimaal belicht, ook bij langere gewassen! Daarnaast is het volledige plantspectrum al actief op een afstand van 100mm, waardoor tot vlak boven het gewas worden belicht, ideaal voor het belichten in kweektenten. 

Het grote voordeel van vlak boven het gewas kunnen belichten is de enorme toename van de lichtkracht. De lichtintensiteit neemt namelijk kwadratisch toe met de afstand, dus wanneer de afstand wordt verkleint van 30cm naar 15cm, krijgen planten viermaal zoveel licht! Bij veel LED kweeklampen dient de afstand tussen lamp en gewas minimaal 25 cm te zijn voordat alle lichtkleuren van de afzonderlijke LEDs mixen en er dus een volledig lichtspectrum is.

Let op; hoe krachtiger het licht, hoe meer CO2 planten nodig hebben!

Dim control

De 300W Spectrabox BB is voorzien van een eenvoudig Dim Controller waarmee de lichtintensiteit kan worden afgestemd op de behoefte van planten in elke fase van de belichtingscyclus. Deze simpele bediening en de plug & play installatie maakt het werken met de Spectrabox BB zeer eenvoudig.

100% geluidloos

In tegenstelling tot standaard LED kweeklampen is de Spectrabox BB geheel stil. De LEDs worden passief gekoeld door het aluminium frame en hoeven daarom dus niet actief gekoeld te worden door ventilatoren. Daarnaast verbruiken ventilatoren stroom, waardoor de Spectrabox BB nog zuiniger in gebruik is.

Een bijkomend voordeel is dat de Spectrabox BB door afwezigheid van ventilatoren geen onderhoud vergt! Ventilatoren trekken stof aan en dienen regelmatig te worden gecontroleerd en zonodig worden gereinigd. Daarnaast gaan draaiende delen, als ventilatoren, niet zolang mee als LEDs en zullen dus eens vervangen dienen te worden.

Waterdichte behuizing

De Spectrabox BB is geheel waterdicht uitgevoerd met hoge waterproof waarden van IP66 en IP67. Met zijn innovatieve aluminium frame is de Spectrabox BB naast erg mooi ook oerdegelijk! En natuurlijk is een Spectrabox uitgevoerd in de gele huiskleur, waaraan deze al sinds jaar en dag te herkennen is.

Garantie

Door toepassing van hoogwaardige onderdelen en de degelijke waterdichte behuizing is een zeer lange levensduur gewaarborgd, zelfs onder de vaak zware kweekomstandigheden. Hierdoor is de 300W Spectrabox BB voorzien van 3 jaar garantie.

Specificaties

Download: Specificaties 300W Spectrabox BB

Bekijk grote afbeelding: 300W Spectrabox BB

Emerson effect

Het lichtspectrum van de Spectrabox BB heeft een Emerson Enhancement Rood/Verrood verhouding. Het effect hiervan is dat de mate van fotosynthese niet enkel de optelsom is van de 660nm + 730nm fotosynthesereacties. Echter, de combinatie van de 2 reacties genereert een biologische senergie respons die groter is dan de optelsom van beide reacties afzonderlijk (bekijk grafiek). Door het gebalanceerde lichtspectrum zullen planten zich natuurgetrouw ontwikkelen, wat bijdraagt tot een optimalisatie van de oogst, zowel kwalitatief als kwantitatief! 

Spectrabox service Kweekotheek

✔ 30 dagen zichttermijn
✔ Gratis verzending
✔ Gratis retour

Unieke productcode (UPC)1012
ProducttypeLED Kweeklampen
Prijs (excl. btw)€ 288,43
Prijs (incl. btw)€ 349,00
BTW hoog (21%)€ 60,57
Beschikbaarheid Op voorraad (9 beschikbaar)
Timer Nee
Google Shopping Ja
Afstandsbediening Nee
App control Nee
Garantie 3 jaar
Aantal LEDS 168 leds
LED diode 2W Samsung High-power LEDs
Afmetingen 290 * 266 * 117 mm
Gewicht 4,1 Kg
PAR photon flux LED efficiëntie LEDs 2,8 μmol/J
Merk Led Flower Growlights
Belichtbaar oppervlak 0.40 > 0.90 m2
Optische lens high-beam
Koeling Passief gekoeld
Stroomverbruik 165 Watt
Hoogte boven het gewas > 100 mm
Model 300W Spectrabox BB [Series 2]
Vermogen 336,0
Bijzonderheden Dimbaar, Passief gekoeld, Waterdicht
EAN 7436957543582
Download 300w-spectrabox-bb.pdf
Toepassing Groei & Bloei, Bloei, Groei
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.

Aanbevolen producten