Welkom bij Kweekotheek

×

Prijs:
Definitieve Prijs:
Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.
Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.

180W Spectrabox Pro 6

180W Spectrabox Pro 6

Meer afbeeldingen

  • 180W Spectrabox Pro 6
  • Spectrrabox Pro 6
  • SB180Pro-6
180W Spectrabox Pro 6
€ 229,90
Stel een vraag

De 180W Spectrabox Pro 6 is voorzien van Dual-beam lenzen waarmee zowel een optimale lichtspreiding als een zeer krachtige dieptestraling wordt gerealiseerd, ideaal voor het belichten in kweektenten en kweekkasten.


Door toepassing van fluisterstille ventilatoren behoort de Spectrabox Pro 6 tot de stilste in zijn klasse.


Met een duurzaam aluminium frame en krasvaste hamerslag covers voelt de 180W Spectrabox Pro 6 zeer robuust en degelijk aan. Natuurlijk uitgevoerd in de gele huiskleur waaraan de Spectrabox al sinds jaar en dag te herkennen is.

Beschrijving

Details

180W Spectrabox Pro 6

De Spectrabox Professional serie van Led Flower Growlights (LFG) is een energiezuinig, duurzaam en brandveilig alternatief voor de binnenteelt. 


High Power LED's

De nieuwe Spectrabox Pro 6 is uitgerust met CREE & HPO high-power leds. De CREE en HPO leds zijn geselecteerd op hun kwaliteit en lichtoutput, waarbij de 660nm "bloeileds" circa 2,95 μmol per opgenomen Watt afgeven. Hiermee behoort de Spectrabox Pro 6 tot de krachtigste LED kweeklampen op de markt.

Dual-beam lenzen

De Spectrabox Pro 6 is uitgerust met Dual-beam lenzen. De lenzen zijn elk voorzien van 3W of 5W high-power leds, waardoor een optimale lichtspreiding & lichtpenetratie wordt gerealiseerd. Tevens kan met de Dual-beam lenzen tot vlak boven het gewas worden belicht terwijl de planten het volledige lichtspectrum ontvangen, ideaal voor het belichten in kweektenten. 

Het grote voordeel van vlak boven het gewas kunnen belichten is de enorme toename van de lichtkracht. De lichtintensiteit neemt namelijk kwadratisch toe met de afstand, dus wanneer de afstand wordt verkleint van 30cm naar 15cm, krijgen planten viermaal zoveel licht! Bij veel LED kweeklampen dient de afstand tussen lamp en gewas minimaal 25 cm te zijn voordat alle lichtkleuren van de afzonderlijke leds mixen en er dus een volledig lichtspectrum is.

Flower Booster

De 180W Spectrabox Pro 6 is voorzien van een Flower Booster schakelaar, welke handmatig kan worden omgezet wanneer wordt overgegaan naar de bloeifase. Deze simpele bediening en de plug & play installatie maakt het werken met de Spectrabox Pro 6 zeer eenvoudig.

Silent fans

De leds worden actief gekoeld met zeer stille Ultra Silent fans, waardoor de Spectrabox Pro 6 tot de stilste in zijn klasse behoort. Alleen passief gekoelde LED kweeklampen zijn stiller, daar deze helemaal geen geluid produceren.

Aluminium behuizing

Met een duurzaam aluminium frame en krasvaste hamerslag covers voelt de Spectrabox Pro 6 robuust en degelijk aan. En natuurlijk is een Spectrabox uitgevoerd in de gele huiskleur waaraan deze al sinds jaar en dag te herkennen is.

Extra informatie

Extra informatie

Staat Nieuw
Toepassing Groei & Bloei, Bloei, Groei
Merk Led Flower Growlights
Vermogen 180Watt
Model SB180Pro-6
Aantal LEDS 60 stuks
LED diode CREE & HPO | 3W & 5W
Optische lens Dual-beam
PAR foton flux ~ 2,25 μmol /W
Hoogte boven het gewas 0.05 > 1.50 m1 (afhankelijk van lichtbehoefte)
Belichtbaar oppervlak 0.35 > 8.00 m2 (afhankelijk van lichtbehoefte)
Stroomverbruik ~ 116 Watt
Afmetingen 370*230*70mm
Gewicht 2.6 Kg
Koeling Actief gekoeld
Aantal ventilatoren 2 fans
Levensduur Langer dan 5 jaar
Garantie 2 jaar
Beoordelen
Vragen over dit product

Productvragen

Er zijn (nog) geen vragen over dit product bij ons bekend
Downloads
View File Specs SB180Pro-6 Grootte: (1.8 MB)

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten